Още по темата

 

Пълномощникът на новите главни акционери на ЦСКА Милко Георгиев обяви, че скандалният Калоян Стоянов - Цимбика го е плюл и псувал днес на "Армията".

Преди часове стана ясно, че между двамата е имало спречкване, като в крайна сметка се е стигнало до показания в полицията, след като Георгиев се е оплакал.

В крайна сметка Цимбика е нанесъл щети на автомобила, на Георгиев, който е и собственик на клубната телевизия на ЦСКА.

"Идея си нямам защо, вече дори не знам какво да си представям. Тук беше пълно с хора, излязох, говорих с г-н Инджов по това време по телефона, дори не разбрах, че на мен ми говори. Нямам идея какво може да иска от мен този човек. Помолих го като човек: „Изчакай да свърша, не виждаш ли, че говоря по телефона?”, заяви Георгиев, цитиран от родните агенции.

"Най-малко възпитанието изисква да изчакаш. Той почна да ме плюе и да ме псува, как щял да ме изкорми, това-онова, не знам си какво. Колата ми изпочупи – вратата, почна с камъни да драска по стъклото и накрая аз като се обадих на 112 той избяга. Големият мъж избяга. Няма, не искам, какво да коментирам.

"Жена ми е бременна с дете, седи и се чуди на кой свят се намира. Аз се чудя кой да успокоявам – нея ли, дъщеря ми ли. Гадно е”, коментира Милко Георгиев след грозните сцени на „Армията”.

Той не смята, че Цимбика може да бъде считан за фен на „червените”.

"Вие него го причислявате като фен на ЦСКА ли? Дайте да се разберем. Аз съм израснал на този стадион, този дойде преди 6 години, с „Титан” дойде. Какъв фен е той? Стига, моля ви се...

"И друг път е имало разправии и после праща хора през него да ми се извиняват. Имаше обаждания от хора да спра да... както и да е, не ми се занимава. Аз дори не го познавам тоя човек, все едно да имам пререкания с някой човек от парка”.

Милко Георгиев не пожела да коментира твърденията на Петър Манджуков, че Александър Томов е лъгал за покритите задължения на клуба и само леко загатна:

"Практика беше в ЦСКА досега да се обявява едно и да се случва друго”.