ЦСКА е платил вчера половин милион лева за покриването на изискванията за получаване на лиценз. Това заяви членът на Управителния съвет на клуба Ивайло Манджуков.

Той каза, че в това число влизат и задълженията към Емил Димитров за трансфера на Ивайло Чочев в Палермо. По-рано през деня президентът на Чавдар (Етрополе) се оплака, че не му е преведена цялата сума, което видимо изненада Манджуков.

”Само във вчерашния ден сме платили около половин милион лева по лиценза. В т. ч. влиза и дългът към Чавдар (Етрополе). Изпълнихме това, за което се бяхме разбрали с г-н Емил Димитров. И на този фон съм шокиран, защото поетият ангажимент от клуба чрез мен категорично е изпълнен”.

”Плащането е направено в около 15,00 часа. Документът е при Милко Георгиев. Не разбирам защо се вдига този шум. Правих 5-6 опита да се свържа с г-н Димитров. Той се сърди, но няма за какво и поведението му е меко казано недостойно”.

”За първи и последен път си общувам с когото и да било чрез медиите, считам го за много нисък акт на лично възпитание. Едно такова поведение би могло да откаже господата инвеститори Манджуков и Инджов, още не са влезли в клуба и започват атаки. Кому е нужно това?”.

”Не искам да цитирам разговора, който проведохме с г-н Димитров. Потвърждавам, че се бяхме уговорили за 100 000 лева и ние спазихме това, за което се бяхме разбрали”, каза Манджуков пред медиите.

След това той беше помолен да коментира поредните нападки на бившия треньор Стойчо Младенов.

”Стойчо Младенов? Позицията му не я приемам, даже това е меко казано. Във вторник ще има пресконференция на която ще говорим. Не приемам нищо от казаното от Младенов по адрес на Петър Манджуков”.

”Считам го за неправилно и неаргументирано поведение. Аз и баща ми уважаваме Стойчо Младенов като име и футболист”, завърши Манджуков.