Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев нарече безотговорна постъпката на Стефан Николич по време на равенството 1:1 с Локомотив София.

Още по темата

 

В рамките на 120 секунди – между 59-ата и 61-ата минута нападателят си изкара два жълти и съответно червен картон, което едва не доведе до загуба на „червените”.

”Оценявам го този мач като добра игра. Имахме ситуации, стигнахме до равенство, можехме дори да победим. Но както в Пловдив, така и тук, има футболисти, които се отнасят безотговорно. Говоря за червените картони, това е несериозно. Емоциите са лош съветник, но ние ще имаме разговор”.

”Започнахме добре второто полувреме, затворихме съперника  неговата половина. Но след този червен картон нещата се усложняват, няма как. За мен е очевадно, че отборът играе по-добре, с изключение на Пловдив, но играта ни търпи прогрес”.

”Предполагам, че несигурността оказва влияние, но това е от доста години, не са малко. Надявам се в близките дни или седмица-две да се вземат правилните решения и да се продължи напред”, каза Пенев.

Наставникът на Локомотив Димитър Васев пък заяви: „Наистина е така, защото това беше един мач, който можеше да осмисли сезона ни. Такъв беше и мачът с Литекс в Ловеч и с Берое тук”.

”Когато зависим от 2-3 мача да завършим по най-добрия начин, аз мисля, че трябва да има по-голямо внимание, по-голяма организация и с общи усилия да се опитаме да завършим сезона и да вземем мястото, което искахме. Има леко разочарование в мен”.

” Напрежение не, но това да не знаеш какво става, не е приятно. А и няма кой да ти обясни. Това, че можем да не вземем лиценз, едно второ или трето място, едно взимаме на медал, не е по-малко”, каза Васев.