Бранителят на ЦСКА Венцислав Василев заяви, че няма да разглежда никакви оферти от други клубове, докато не стане ясно бъдещето на армейците. В последните дни Василев се спрягаше за преминаване в Берое, но той е отхвърлил подобна възможност.

„В момента не обмислям никакви предложения. Аз си имам договор с ЦСКА и искам да съм максимално коректен към клуба. Нека видим какво ще се случва оттук насетне и тогава ще си решавам бъдещето".

"Интересува ме ЦСКА, а не Берое или някой друг отбор. Никой нищо не ни е казвал. Стоим и чакаме, само това можем да направим”, заяви Василев пред „Тема Спорт”, който не пожела да коментира дали е имал предложение от Берое.

Хърватският бранител Марин Оршулич също говори за ситуацията на „Армията”. „Имам няколко оферти, но казвам на всички, че ще чакам до последно, за да видя какво се случва с ЦСКА. Искам да остана, нямам намерение да ходя в Хайдук, каквато информация се появи".

"Чувам, че ще има друг клуб ЦСКА, ако ръководството на него реши да ме покани, съм готов да приема. Не искам много, просто нормални условия за работа, а не да ни подвеждат непрекъснато, както бе в последните 3 месеца“, каза Оршулич пред sport1.bg.