Новото дружество ФК ЦСКА, което е собственост на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, вече предлага договори, пише "Меридиан мач".

Служители от настоящата администрация и треньорите в школата са предложени споразумения. Всички, които са се съгласили да ги подпишат, ще бъдат част от проекта на Манджуков и Инджов при аматьорите.

ФК ЦСКА започва на чисто без никакви задължения и ще мери сили с отборите от "В" група. Съществува минимален шанс някои от футболистите на сегашното дружество да бъдат част от новия клуб, но това със сигурност няма да са чужденците, които вече се надпреварват да напускат.

Старото дружество пък ще бъде обявено в несъстоятелност и синдик ще се разпорежда на "Българска армия".

Бизнесмените Петър Манджуков и Юлиан Инджов за пореден път публично заявиха, че ще подсигурят издръжката на новия клуб. Все пак те дадоха ясно да се разбере, че това е план "Б". Желанието на сегашните собственици да намерят нов благодетел, който да поеме цялата отговорност на плещите си.

Дори това да не стане, немалък бюджет за стандартите на "В" група ще бъде подсигурен. Петър Манджуков и Юлиан Инджов от първия ден, в които станаха главни акционери, си поставиха за цел рестарт. Започването на чисто значи, че възможностите пред ЦСКА стават големи. В крайна сметка основната притегателна сила – базите остава реална.