Главният акционер на ЦСКА Ивайло Манджуков заяви след Общото събрание на "червените", че настоящият клуб няма бъдеще.

Бизнесменът каза още, че ще подкрепи този отбор на "армейците", който припознаят феновете. Както е известно, в момента се развива поредната сага около ЦСКА.

Васил Божков е готов да създаде ново дружество, което да стартира от "А" окръжна група, но в същото време Гриша Ганчев не се е отказал от идеята да преобразува Литекс в ЦСКА и отборът да играе в елита. Развръзката по казуса ще стане ясна до 14:00 часа, когато ще се тегли жребият за Лига Европа.

Ако "оранжевите" не се откажат от участие в турнира в последния момент и им бъде изтеглен съперник, проектът на Ганчев няма да се състои. Ако той стане факт, ЦСКА на бизнесмена няма да има право да се изявява на международната сцена. Феновете на столичани пък са разделени на две кой тим да подкрепят.

"Още не мога да кажа нищо конкретно, но знам, че този ЦСКА няма бъдеще. Нужен е рестарт. Ще подкрепя това дружество, което бъде припознато от феновете. Няма как да бъдат създадени 5 нови клуба, ЦСКА се нуждае от обединение, а не от разединение. Срещата ми с Гриша Ганчев бе случайна. Нищо конкретно не сме обсъждали", каза Манджуков.

Четете тук всички новини за случващото се в ЦСКА!