Феновете на ЦСКА от фракция "Сектор Г" излязоха с декларация по повод вчерашните ексцесии.

Още по темата

 

По време на контролата със Спартак Плевен, загубена с 0:1, привържениците на "червените" се сбиха помежду си, а от фен клуба разкриха, че поводът за мелето е прекомерната употреба на алкохол.

"По повод ексцеситеи, които се случиха на стадиона в Тетевен, искаме да съобщим, че Сектор "Г" няма да толерира хора употребили алкохол в прекомерни количества, да помрачават организацията и дисциплината на нашата трибуна, макар и в приятелски срещи".

"През последния сезон доказахме, че стягаме редиците и ще продължим да го правим и през новия. Това, че ЦСКА ще играе по села и паланки, не означава, че отиваме на събор, още по-малко и че алкохолът трябва да е водещата сила".

"Високото ниво на Сектор "Г" се гради благодарение на много труд и дисциплина, в които трябва да участват всички, искащи да са част от нашата трибуна. Молим всички останали, които имат други намерения, да не пречат с неадекватно поведение, за да не се стига до ситуации "от нищо, нещо".

"Очакваме с нетърпение първия мач от редовния сезон, за да покажем отново силата на Сектор "Г"! Всеки един мач от него ще бъде урок по поведение, дисциплина и 90 минути пълна подкрепа!", се пише в декларацията.