Треньорът на Велбъжд Юлиян Кръстев заяви, че няма кой да спре ЦСКА във "В" група.

По-рано днес кюстендилци загубиха с разгромното 0:6 на стадион "Българска армия".

"ЦСКА е на друго ниво, те не позволяват да се изнася топката, пресират много високо. Затова е много трудно да изнасяме топката. Играеш толкова, колкото ти позволява противникът. Да не играем добре, това се дължи на ЦСКА. За мен няма кой да ги спре в нашата група".

"Трудно се говори след такъв мач, тотално надмощие на ЦСКА. Най-много ни притесни, че получихме ранни голове. От там още не бяхме излезли психически и получихме и трети. Така мачът свърши. Надявах се да задържим, колкото може повече време резултата и да се опитваме на контри да пробваме нашите шансове. ЦСКА вкара почти всичко, което имаше пред нашата врата и може би затова загубихме с такъв голям резултат”, допълни треньорът на Велбъжд.

"Може би трябваше да вкараме един гол, защото положихме много усилия. Съжалявам, не успяхме. Надявам се през следващите мачове да се отърсим от тази тежка загуба и да подобрим резултатите си. Малко ни изигра лоша шега, че играхме с млади момчета, те не са излизали пред толкова много публика. Бяха стъписани, надявах се да се отърсят от напрежението след 15-ина минути. Ако бяхме задържали резултата, щяхме да покажем по-добра игра", каза  Кръстев.