Изпълнителният директор на ЦСКА в оставка Александър Тодоров изрази оптимизъм заради последните събития около клуба. Той вярва, че оздравителния план на "червените" е напълно възможен заради сериозната работа на синдика Дора Милева, довело до промяна на структурата на дълговете.

"Не е важен самият дълг като стойност, а структурата му и кои кредитори остават. Окрупнихме вземанията. Около 4,5 милиона лева са към "Лира", друга голяма сума е към Инджов и Манджуков. Дълговете са управляеми, защото знаем хората и могат да започнат преговори. Има надежда. Засега приключи срокът за обжалвания. Общата сума е примерно с около 2 милиона надолу. Надявам се възможно в най-скоро време съдията да се произнесе", заяви Тодоров пред "Меридиан мач".

"Добре работим със синдика, има абсолютна координация. Не трябва да пренебрегваме срока за получаване на лиценз за "Б" група. Това е 30-и юни. Ако се прехвърли, ще се обезмислят всички действия. Защото още една година във "В" група може да е фатална за ЦСКА", не скри притеснението си шефът на "армейците".