Нов спасител за ЦСКА се появи на хоризонта. Крупният бизнесмен и собственик на отбова от "В" група Септември (Сф) - Румен Чандъров, е навиван да вади армейски клуб от калта, тръгнаха упорити слухове в Борисовата градина.

Идеята е маститият хотелиер да отпкупи лиценза на Септември, след което червените да си върнат старото име ЦСКА "Септемврийско знаме". През годините армейците са били неразривно свързани с тима от "Красна поляна", като едни от най-големите играчи в клубната история са тръгнали от там.   

Знакови фигури от "Армията", като Паро Никодимов и Георги Илиев - Майкъла мощно подкрепяли идеята. Според информациите Чандъров е провел няколко срещи с отговорни фактори в ЦСКА за евентуалното му влизане в клуба.

За същия баровец, който върти частната футболна школа ДИТ, се говореше, че през есента е помагал във финансирането на Ботев (Пд) и бе гласен да става собственик на пловдивския клуб, но очевидно амбициите му вече опират до ЦСКА.

За Румен Чандъров се знае, че е бил левскар. Очакванията бяха именно отборът му Септември да бъде главната конкуренция на ЦСКА във "В" група. Тимът, чийто треньор е левскарят Николай Митов – Жадното, обаче приключи есенния полусезон чак на 4 място на цели 16 точки зад ЦСКА.