Бившият шеф на ЦСКА Александър Томов е виновен за по-голямата част от загубените дела на клуба в Спортния арбитражен съд в Лозана.

Това обяви Венцислав Живков, който беше изпълнителен директор на "червените" по време на четиригодишното управление на "Титан, "Голям срам браха на "Армията", след като ние се махнахме. Да, за съдебните дела говоря. За загубените от клуба съдебни дела".

"Как се оставиха някакви знайни и незнайни футболисти от всевъзможни краища на света да ги осъдят? Да опетнят името на ЦСКА?".

"Много от въпросните състезатели бяха правомерно уволнени от нас, но след това Томов дойде и отнесе всичко. Започна от самото начало, вместо да се възползва от свършеното до момента", каза Живков пред Topsport.bg.

"Той пристигна в Борисовата градина и едно от първите неща, които направи, беше да изгони професионалния ни, запознат в детайли с всички проблеми и пречки, екип от юристи. Направи го с лека ръка. Голяма грешка! Томов е прекият виновник за загубените от ЦСКА дела".

"След това? Нали видяхте какво се случи. Голяма глупост беше да се заличи постигнатото. Въпрос на покрито или не съвсем покрито самочувствие, предполагам", добави Живков.