ЦСКА - Берое, среща-реванш от 1/2-финалите на турнира за Купата на България. Стадион "Българска армия", 20.00 часа


Прогнозата на Gol.bg

 

Отборът на ЦСКА посреща Берое в мач-реванш от турнира за Купата на България, който ще определи първия финалист в състезанието. В първата среща "армейците" се наложиха с 2:0 на стадиона в Стара Загора и днес задачата на заралии изглежда непосилна.

Стадионът днес ще се пръска по шевовете, след като всички налични билети бяха разпродадени буквално за часове и домакините ще се радват на сериозна подкрепа от трибуните. Треньорът Христо Янев няма да може да разчита на трайно контузения Александър Бранеков. Всички останали момчета са на линия за двубоя. Червените изиграха по отличен начин първата среща и не дадоха шанс на Берое. След този мач се стигна и до уволнението на старши-треньора на старозагорци Петър Хубчев.

Берое назначи Пламен Липински за наставник на тима и в двете срещи, които отборът изигра под негово ръководство избраниците му бяха фантастични. Първо Монтана беше победен като гост с 3:1, а след това заралии се наложиха над коравия отбор на Локомотив Пловдив с 5:2 в Стара Загора. Липински няма да може да разчита на Венци Василев, който не игра и в първия мач, но за сметка на това в състава на гостите за този двубой се завръща Игор Джоман, след като изтърпя своето наказание в срещата срещу Локо Пловдив за първенство.

Ние очакваме да се получи доста вълнуващ двубой на стадион "Българска армия". Този мач се явява, като най-важния през сезона и за двата отбора, а освен това ще бъде и най-посетената среща в България през тази футболна година. Всички погледи ще бъдат насочени към "Борисовата градина" и това ще налее допълнително "олово" в краката на момчетата и от двата тима. Очакваме тежък двубой, изпъстрен с доста единоборства и малко футбол.

 

Резултат: ЦСКА - Берое 1:1