ПФЛ ще реши утре какви да бъдат цените на билетите за финала за Купата на България, пише "Тема Спорт".

Решителният двубой ЦСКА - Монтана по първоначална програма е на 25 май (сряда) на националния стадион „Васил Левски". Между армейците и ПФЛ вече са се провели предварителни разговори относно цената на пропуските, като човекът, с когото се контактува, е Атанас Караиванов.

Очаква се най-скъпите билети да са на стойност 15 лева. Това обаче ще се реши окончателно в понеделник, като тогава ще стане ясно и колко талона ще бъдат отпуснати за привърженици на армейците, както и за симпатизантите на Монтана. Най-вероятно ЦСКА ще получи над 30 000 билета.

Също утре червените ще имат яснота и на кой стадион ще доиграят домакинските си срещи до края на сезона. От Националната спортна база поискаха 30 000 лв. наем на мач за „Васил Левски". Армейците са готови да платят не повече от 15 бона на среща.

Преговорите още не са финализирани. Ако ЦСКА се откаже от националния стадион, ще домакинства на „Славия" в „Овча купел". Червените ще приемат поне още три отбора - Сливнишки герой на 27 април (сряда), Балкан Варвара на 15 май и Миньор на 29 май. Много е възможно и отложеното гостуване на Витоша Бистрица на 18 май също да е на съоръжението, на което ще домакинства ЦСКА.