ЦСКА прегази почти всеки свой съперник по пътя към фи­нала за купата. Армейците за­писаха 9 победи от 9 срещи при 33:2 голова разлика. Учуд­ващо, най-затруднени черве­ните бяха срещу третодивизионния Септември София.

Те победиха съперника с 1:0 на "Армията", и то с гол на Прес­лав Йорданов в 4-ата минута на продължението. А секунди по-рано Септември можеше да получи дузпа за игра с ръка на бранител на ЦСКА. От то­зи двубой насетне червените не срещнаха нови затрудне­ния, като разгромиха с 11:0 четвъртодивизионния Сарая, а победиха категорично и все­ки свой професионален съпер­ник от 1/16-финалите на­татък.  Голмайстор на тима в турнира е Преслав Йорданов с 10 попадения, а Костадин Хазуров има 5.

Монтана мина по доста по-трънлив път. Тимът ели­минира без проблеми един­ствено аматьорския Пирин ГД на 1/16-финалите с 3:1. Пос­ле на два пъти се измъкваше след изпълнение на дузпи - с Локо Пд и Локо ГО. На 1/2-финала победи Литекс у дома с 2:0, а на реванша в Ловеч загу­би само с 0:1 след много тре­перене и пропуски на оранже­вите. Голмайстор на Монтана в турнира е Сергей Георгиев с 3 попадения, а Атанас Илиев има 2.