ЦСКА ще направи грандиозна селекция, ако получи лиценз за "А" група. По информация на Gol.bg, "червените" са се насочили към бившите национали Станислав Манолев и Илиян Мицански.

Шансът двамата да акостират на "Българска армия" за новия сезон е доста голям, като лично Гриша Ганчев се е заел със задачата за привличането им. В момента Мицански е свободен агент, тъй като получи тежка контузия и прекрати договора си с южнокорейския Сувон Блууингс по взаимно съгласие. 30-годишният футболист предпочита да продължи кариерата си зад граница, но ако не получи изгодни предложения, е склонен да облече екипа на ЦСКА.

Същото е положението и с Манолев. Неговият контракт с Кубан Краснодар е до 30 юни и руският клуб не възнамерява да му предлага нов. Желанието на бившия ас на Литекс също е да играе в чужбина, но не е изключено да го видим на "Армията".

В полезрението на ЦСКА за "А" група попада и талантът на Пирин Тони Тасев, който е следен и от Левски. Колегите от вестник "Труд" вече съобщиха, че и Николай Бодуров може да облече "червения" екип. Националът е бил забелязан да излиза от офисите на Ганчев и се предполага, че ще премине в новия ЦСКА под наем от Фулъм, чиято собственост е в момента.

Ганчев има навика да се подсилва отборите си с бивши национали още от Литекс. Припомняме, че там играха Радостин Кишишев, Ивайло Петков, Светослав Тодоров и др.

Веселин Коларов, Gol.bg