ЦСКА може да си върне нападателя Серджиу Буш, твърди „Тема Спорт”. Румънецът използва армейците като трамплин през есента на 2014 г., когато в 19 мача в А група реализира 10 гола и бе трансфериран в Шефилд Уензди.

Буш подписа за 3,5 години с втородивизионния английски тим, но така и не получи солиден шанс за изява. За календарната 2015 г. записа само 9 мача, 1 гол и 1 асистенция.

В началото на тази година румънецът бе пратен под наем в Салернитана, който се бореше за оцеляването си в Серия Б. Там обаче отново не бе основна фигура, като изигра 7 мача и вкара само едно попадение. 

Сега Буш търси варианти да възроди кариерата си и завръщане на „Армията”, най-вероятно под наем, стои на дневен ред пред него. Червените са установили контакт с него и не е изключено Буш отново да заиграе в ЦСКА.

Опция за армейците е и капитанът на Пирин Александър Дюлгеров. Той може да се присъедини към отбора още днес или утре. 26-годишният краен бранител бе най-добрият футболист и непоклатим титуляр за орлетата през миналия сезон, когато записа 32 мача и 1 гол в А група.

Той може да бъде използван също като централен защитник. Дюлгеров бе собственост на ЦСКА през сезон 2011/12 г., но бе пратен под наем в Монтана на Стефан Грозданов. Тогава той не записа официално участие с червения екип, но игра в няколко контроли.

На „Армията” той бе привлечен от Пирин Бл, а след това игра за Локо София (2012-2013), Славия (2014), румънския Конкордия Чиайна (2014-2015) и отново в Пирин от миналото лято. Дюлгеров е на 26 г. и игровото му развитие през последните две години е сериозно.