ЦСКА чака три нови попълнения в следващите дни, разбра "Тема Спорт". Армейците имат договорка с играчите и се очаква те да се присъединят директно към лагера на отбора в Австрия.

Преговорите с набелязаните футболисти са факт от доста време. Но размотаването на БФС и липсата на официални новини около статута на червените забавиха селекцията. Сега след становището на Правната комисия обаче няма проблеми пред ЦСКА да обяви новите си попълнения и това ще стане факт в следващите няколко дни. 31-кратни-те шампиони ще вземат централен нападател. В момента те разполагат само с един по-опитен футболист на този пост - Преслав Йорданов. Другата опция Бьорн Йонсен напусна лагера в Тетевен и повече няма да е част от ЦСКА.

Освен централен нападател армейците ще вземат още двама нови. Червените почти сигурно ще привлекат халф с офанзивни функции. Не е изключено освен тримата чакани да има и други попълнения, които ще бъдат представени на малко по-късен етап.

Вчера в някои медии се появи информация, че ЦСКА се интересува от нападателя на румънския Търгу Муреш Филип Язвич. Според източници на "Тема Спорт" обаче от клуба нямат намерение да привличат хърватския футболист.