Капитанът на ЦСКА-София Борис Галчев изрази опасенията си, че има голямо отдръпване на "червените" фенове заради преименуването на Литекс.

Този ход на Гриша Ганчев предизвика огромни полемики, но се очаква той да откупи емблемата на автентичното дружество, с което да привлече още привърженици към проекта си по възраждането на клуба.

"Добър лагер за нашия отбор. Има много млади футболисти, в които е бъдещето на българския футбол, не само на ЦСКА. Победата над Интер малко или много ни бяха подценили и не играха на 100%. Ние сме готови на 100% за началото на първенството. Това ще си проличи най-ясно в мачовете", заяви Галчев при прибирането на отбора от лагера в Австрия.

"ЦСКА е на феновете. Малко или много ще има отдръпване, което не е приятно. Има голямо отдръпване от фенове. Дано да съм лош пророк. Трябва да мине време и да се види как върви отборът. Аз моето решение съм го взел. Не мога да коментирам феновете от коя страна застават", добави капитанът на ЦСКА-София, а накрая заяви, че Лудогорец продължава да е най-добрият отбор у нас.