Телекомуникационната компания Мтел ще бъде генерален спонсор на ЦСКА-София до края на настоящия сезон, обявиха двете страни по време на пресконференция на стадион "Българска армия" по-рано днес, но без да обявят финансовите параметри по договора. От телекома обявиха, че инвестицията в ЦСКА-София е част от дългосрочната стратегия на компанията за подкрепа на футбола и спорта в България.

"Към нашето спортно семейство днес се присъедини още един отбор - ЦСКА. Подготвили сме много изненади за привържениците на отбора, като съвсем скоро ще предложим тарифни планове с безплатни разговори между тях", каза по време на пресконференцията директорът в маркетинговия отдел на телекома Симеон Донев. Той добави, че за феновете на "червените" ще има неограничен трафик към сайта на отбора, новини за ЦСКА-София, персонализирани тонове за позвънявания и отстъпки в програмата за лоялни клиенти "Мтел клуб".

На пресконференцията бяха представени трите екипа на ЦСКА-София, с които отборът ще играе в първенството. На тях вече е поставено логото на Мтел.

"За нас е чест, че Мтел повярва в ЦСКА в такъв труден за клуба момент. С помощта на новия ни генерален спонсор ние ще направим всичко по силите ни, за да оправдаем високите очаквания на всички фенове", каза административният директор на клуба Милко Георгиев.