Пишман треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску обяви след издънката с Верея, че си тръгва от "Армията". Румънецът ще иска разтрогване на договора си по взаимно съгласие, за да се избегнат плащания по неустойки.

"Дойдох в не особено добър момент. Взех отбор без резултати, без игра. Дойдох за да работя, не за пари. Голям отбор, с история, исках да съм тук. Всички тези проблеми през лятото, аз не бях въвлечен в тях и това затрудни работата ми. Поех целият този риск и вложих цялата си енергия тук. Планирах да водя зимната подготовка, но нещата във футбола понякога не се случват, както ги искаш.

Усещам негативизъм към мен. Може би някои не искат млад румънец да води отбор като ЦСКА. Аз не искам феновете да са зад мен, а зад клуба. Всички мои решения за мен са правилни. Ще говоря с ръководството за прекратяване на договора ми по взаимно съгласие.

Какво да кажа за мача - имахме 20 положения, стреляхме в гредата. Съперникът ни вкара с един удар. Казах, че ни трябва втори гол, за да убием интригата. Видяхте какво се случи, просто понякога нямаш късмет", коментира Еди Йорданеску.