Треньорът на Пирин (Благоевград) Стефан Генов коментира евентуалната възможност да привлече в състава си Борис Галчев. Както е известно, бившият капитан на ЦСКА е пред раздяла с "армейците". Очаква се 33-годишният играч да напусне "Армията" тази зима.

"Около Галчев нищо не се знае, защото не е ясно дали ще разтрогне договора си с ЦСКА. Да го направи, пък ще го мислим. Не че не го искаме, но в момента няма какво да направим, като не се знае какъв е статутът му", коментира Генов пред "Тема Спорт".

"На този етап няма развитие около селекцията ни. През зимата е по-трудно да намериш качествен играч. Имаме предвид няколко футболисти, следим ситуацията около тях, но дотам", добави Генов.

Пирин започва подготовка на 10 януари, вторник, от 15:30 часа. Тимът ще се подготвя при домашни условия до заминаването си за лагера в Турция. "Орлетата" имат контроли с Оборище Панагюрище (Втора лига) на 22 януари (неделя) от 14:30 часа в Благоевград и с Пирин (Разлог) на 25 януари (сряда), но не е уточнено къде.

Отборът пътува за Турция на 28 януари и ще остане там до 9 февруари. По време на лагера там ще има 4 контроли. Знаят се датите - 30 януари, 1, 5 и 8 февруари. Организаторите обаче все още не са информирали клуба кои ще са съперниците.