Треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА Светослав Тодоров изрази пред cska.bg възмущението си от спекулациите по негов адрес и заяви, че никога не си е тръгвал от "Българска армия" и няма такива намерения. Той е категоричен, че това е поредната атака срещу клуба и ще се посъветва с адвокати за ответни мерки. 

"Това е поредната атака срещу ЦСКА. Първият отбор им е пречка, но и вторият отбор да им пречи няма за какво. Няма от какво да съм недоволен. Условията са перфектни. Миналата седмица за седем дни изиграхме пет мача. Може би много хора незнаят, но ние се подготвяме заедно с отбора под 19 години. Имаме перфектна комуникация с първия отбор".

"ЦСКА има нужда от втори отбор, защото отдолу идват млади момчета, за да влязат в първия отбор трябва да минат през "Б" група. Ако седиш шест месеца без да играеш няма да станеш по-добър". 

"Кристиян Малинов след контузия игра три мача в "Б" група и сега е в полза на Стамен Белчев за първия отбор. Плюсът за втория отбор е, че децата обличат фланелката на ЦСКА и играят на "Армията". ЦСКА е велик клуб и ние ще дадем всичко от себе си и ще се борим до последно, за да запазим мястото си", заяви Светослав Тодоров.