Нападателят на ЦСКА-София Кевин Меркадо говори пред cska.bg за престоя си в България, след вече близо 4 месеца на стадион "Българска армия". Той направи много силен мач срещу състава на Дунав Русе в последния кръг и логично получи много похвали от феновете на отбора. Меркадо заяви, че се чувства много добре в отбора и се надява да оправдае доверието, което му гласува старши треньора Стамен Белчев.

"Мисля, че се чувствам достатъчно добре, за да почна да разкривам качествата си. Треньорът ми дава все повече игрово време. В началото ми бе малко трудно да се адаптирам, но сега започвам да свиквам с обстановката в отбора. Разбирам се отлично със съотборниците ми. Най-трудно ми е да науча езика", започна футболистът на ЦСКА-София.

"От моя опит българското първенство ми прилича на аржентинското. Феновете и в двете държави са много темпераментни и обичат отборите. Те винаги подкрепят отборите независимо от резултатите. Искам да се представим добре в европейските клубни турнири", заяви Кевин Маркадо.