ЦСКА-София - Локомотив (Пд), мач от 33-ия кръг на плейофите в Първа лига, стадион "Българска армия", съдия Ивайло Стоянов, днес от 20:00 часа, на живо в Gol.bg

Гледайте мача на живо ТУК!

Групата на ЦСКА-София:

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов
Защитници: Станислав Манолев, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Пламен Гълъбов, Александър Дюлгеров, Стойчо Атанасов
Халфове: Рубен Пинто, Давид Симао, Петрус Бумал, Руи Педро, Арсенио Нунеш, Густаво Кулма
Нападатели: Кирил Десподов, Фернандо Каранга, Кевин Меркадо, Кевин Кубемба

Контузени: няма
Наказани: няма

Групата на Локомотив (Пд):

Вратари: Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов
Защитници: Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Кирил Котев, Александър Тунчев, Архан Исуф
Халфове: Стефан Йевтоски, Ванчо Траянов, Серджо Телес, Парвизджон Умарбаев, Димитър Законов, Веселин Марчев
Нападатели: Димо Бакалов, Дани Кики, Дино Мартинович, Мартин Камбуров

Контузени: няма
Наказани: Велковски, Горанов

Прогнозата на Gol.bg:

ЦСКА-София набра мощна инерция след края на сезона и няма спирка в плейофите с пет победи и равен, включително 2:1 срещу днешния си съперник Локомотив в Пловдив.

"Червените" излизат за поредна победа тази вечер на "Армията", която до голяма степен ще реши битката за второто място в класирането.

При успех тимът на Стамен Белчев ще дръпне с цели шест точки на конкурента Левски три точки преди края на първенството. В лагера на ЦСКА-София няма никакви кадрови проблеми.

Извън групата остана Рафаел Перес заради ограничението от трима чужденци извън Европейския съюз.

Има вероятност Станислав Манолев да получи почивка, тъй като е на един жълт картон от наказание, което ще го извади от дербито с Лудогорец в следващия кръг.

От Пловдив се чува, че Локомотив идва в София с едно наум за следващите мачове - преките сблъсъци със съперниците за четвъртото място - Черно море и Дунав.

Именно в тях ще се реши кой може да играе евентуален бараж за Лига Европа. Има вероятност треньорът на пловдивчани Войн Войнов да даде почивка на някои основни играчи.

В групата за гостуването на "Армията" попаднаха двама юноши (до 19) Архан Исуф и Димитър Законов. Двубоят пропускат наказаните Иван Горанов и Димитър Велковски.

В редовния сезон Локото измъчи ЦСКА-София с победа на "Армията" и равенство на "Лаута". При домакинството си в плейофите обаче "черно-белите" загубиха 1:2, но бяха ощетени от съдията.

В момента "червените" определено са в топ форма и се явяват твърд фаворит в днешния двубой. Още повече, че в Локо имат все още за какво да играят и гледат към решителните сблъсъци с преките конкуренти.

Ако играчите на Стамен Белчев нямат обичайните проблеми пред гола, нищо чудно да бият и с разлика.

Резултат: 3:1