ЦСКА - Витоша Бистрица, среща от 6-ия кръг на Първа лига, стадион "Българска армия", начало 21.00 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 7 победи, 1 равенство и 2 загуби. От тях 4 победи и 1 загуба в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Витоша във всички турнири: Общо 3 победи, 2 равенства и 5 загуби. От тях 1 победа, 1 равенство и 4 загуби в последните 6 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК!

Вероятни състави:

ЦСКА: Черняускас; С. Атанасов, Чорбаджийски, Бодуров, Недялков; Пинто, Малинов; Манолев, Тиаго, Меркадо; Каранга

ВИТОША: М. Иванов; Гьонов, Върбанов, Христозов, Узунов; Цанков, Кочилов, Лазаров; С. Христов, Долапчиев, Садула

ПРОГНОЗА: ЦСКА е тотален фаворит в срещата и всичко друго освен категорична победа за армейците ще се счита за супер сензация и изненада. Момчетата на Стамен белчев навлязоха във форма и се очаква да запишат четвърти пореден шампионатен успех.

От своя страна “тигрите” от Витоша започнаха слабо първенството и все още нямат победа в елита, като до този момент имат едва една точка и логично са в дъното на класирането. ЦСКА прави истински фурор в атака, като разполага с атомно нападение, което е предпоставка за много голове тази вечер на "Армията".

Треньорът Стамен Белчев няма да може да разчита в тази среща на Александър Дюлгеров и халфа Давид Симао, които лекуват контузии.

Колеката му Костадин Ангелов също има кадрови проблеми със състава си. Аут от мача е Християн Василев, а под въпрос Румен Гьонов. Очакванията са за лесна и категорична победа на ЦСКА в тази среща.

Резултат: ЦСКА - Витоша 4:1