Крилото на ЦСКА Густаво Кулма е оставил доста добри впечатления в треньорския щаб и спортно-техническото ръководство през последните две седмици. "Червените" са установили подем в неговото представяне, като колумбиецът се е понравил с включването си срещу Берое за първенство (3:0) и в контролата с Марица, а също и с поведението си в тренировъчния процес. 

"От две седмици насам Кулма е като преобразен. Влиза силно в срещите, играе и се подготвя с много голямо желание. Наблюдава се позитивна промяна при него спрямо старта на сезона", коментираха от клуба пред "Тема спорт".

В същото време кондиционният специалист на ЦСКА Томас Нойберт е изготвил специална програма за едно от последните нови попълнения - Раул Лое. Вътрешният халф не е играл в официален мач от 20 май, когато записва 90 минути за Осасуна при загубата с 0:5 от Севиля. Лое има 7 участия и 570 минути за памплонци в Примера през пролетта, като заради мускулна травма не играе между средата на март и средата на май.

Камерунецът с френски паспорт е поддържал форма през лятото с испански отбор от ниско ниво. По тази причина е изостанал с физическата подготовка, но програмата на Нойберт би трябвало да го вкара в значително по-добра форма в рамките на десетина дни.