ЦСКА подписа рекламен договор с германската компания LIQUI MOLY. Контрактът е за три сезона - от 2017/2018 до 2019/2020 година. Логото на марката вече присъства на стадион "Българска армия", официалния сайт на ЦСКА, както и в залата за пресконференции, съобщи cska.bg.

LIQUI MOLY е немска компания за производство на моторни масла и добавки номер 1 в Германия.  "Ние вярваме в успеха на ЦСКА, индивидуалните качества на всеки от футболистите и отборната игра в името на победата. Подкрепяме клуба, защото ЦСКА е символ на традициите на поколения българи, пораснали с червено-бялата идея. Истинска чест е да сме партньори на отбор като ЦСКА, който продължава да печели най-важната победа през годините - любовта на многобройните фенове", заяви г-н Николай Стоянов, управител на фирма "Сенакс" ООД, официален вносител на LIQUI MOLY за България.

"За нас е чест да си партнираме с LIQUI MOLY. Това е голяма световна компания, която е оценила силата на бранда ЦСКА. С тях имаме и много общо. Както те са номер 1 в своята област в Германия, така и ние сме номер 1 в България. Сигурен съм, че заедно ще постигнем големите цели, които ЦСКА винаги преследва", категоричен бе изпълнителният директор на червените Трифон Попов.

Партньорството на LIQUI MOLY с ЦСКА се развива и в полза на феновете на клуба, които притежават членска карта "Сърца червени". LIQUI MOLY предоставя специални условия за всички членове при пазаруване на продукти на марката от търговските обекти на фирмата в страната.