Витоша - ЦСКА, среща от Първа лига на България, стадион "Васил Левски", начало 17.30 часа.

Последните 10 срещи на Витоша във всички турнири: Общо 2 равенства и 8 загуби. От тях 2 равенства и 3 загуби в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 6 победи и 4 равенства. От тях 2 победи и 2 равенства в последните 4 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК!

ПРОГНОЗА: ЦСКА е абсолютен фаворит в мача и всички друго освен победа за армейците ще се счита за супер сензация и изненада. Червените са само на точка от Лудогорец в битката за титлата и при победа ще се изкачат на първото място, тъй като разградчани играят утре.

ЦСКА навлезе във форма и в последните си 10 мача записа 6 победи и 4 равенства във всички турнири. Първият мач между двата тима в елита завърши 6:1 за ЦСКА, но тогава възпитаниците на Костадин Ангелов опитваха да се надиграват.

В последно време обаче Витоша има различен подход и залага на подчертано дефанзивна стратегия. Очаква се бистричани да излязат с петима в отбрана, което им донесе по точка срещу Левски (0:0) и Локо Пд (1:1).

Армейците неведнъж показаха, че се затрудняват срещу сгъстени отбрани, а и голмайсторът им Каранга е наказан. В последните дни Стамен Белчев и екипът му наблегнаха изцяло на играта срещу съперник в глуха защита.

Треньорът ще направи няколко ротации в състава спрямо успеха над Септември, за да даде почивка на част от титулярите. Очаква се в отсъствието на Каранга атаката да бъде водена от Десподов, който ще започне в трета поредна среща.

Дебют в елита за ЦСКА може да запише 17-годишият Валентин Антов. Той може да бъде използван като централен защитник и вътрешен халф.

Витоша ще излезе с най-доброто. Подходът на тима в защита ще е "Грабвайте телата!", а в предни позиции ще опита да изненада ЦСКА на контраатаки. Нашата прогноза е за победа на ЦСКА.

Резултат: Витоша - ЦСКА 0:3