Бившият елитен футболен рефер Петър Янински коментира съдийството на Георги Кабаков по време на двубоя между ЦСКА и Лудогорец за Купата на България. 

"Това е краят на футболното съдийство в България. Ситуацията с Александър Барт и Вирджил Мисиджан беше просто кристално ясна. Не само, че трябваше да го изгони. Това не е фаул и червен картон, а дузпа и червен картон. Тук искам да кажа, че и коментаторът на мача много некомпетентно обяви, че се гледа къде започва нарушението. Това правило беше променено отдавна. Гледа се къде свършва нарушението. А Барт пусна Мисиджан вътре в наказателното поле. 

Голът на Лудогорец, който беше отменен, също беше редовен. В ситуацията с Натанаел трябваше да бъде отстранен и Десподов, защото и той нанесе удар на съперника си. Аз съм 100% сигурен, че Кабаков изпълни поръчка. На кого и защо не мога да кажа, но тези грешки не бяха от некадърност. Знам какво може този съдия", каза Янински пред "Меридиан Мач".

Припомняме, че вчера президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че определени хора натискат арбитрите и той знае кои са.