ЦСКА помете тима на Фабио Капело с 8:0, а поредно зашеметяващо представяне имаше тандемът Каранга – Десподов. Този път обаче бразилецът остави водещата роля на съотборника си, който се разписа 3 пъти, а самият Каранга остана с едно попадение.

Дуото обаче излиза далеч от пределите на контролите, като води и в първенството. Каранга има 17 гола, Десподов е с 6. Така общият им актив е 23 и е с шест повече от най-резултатната двойка на Лудогорец. Да отбележим още, че Десподов е най-резултатният българин (става дума за попадения във всички турнири и с националния отбор) в цял свят за 2017 година, а Каранга остана втори у нас след Кешерю, пише "Меридиан мач".

И двата хищника от „Армията“ са бързи и им е необходимо едно докосване до топката, за да отбележат. За 20-те кръга от началото на първенството тандемът бележи средно по 1,15 пъти на мач.

Ако успее да удържи това темпо в останалите 16 срещи от шампионата, двойката ще финишира с 41 попадения! Това би била най-високата успеваемост през този век. За момента номер 1 е тандемът между Цветан Генков и Антунович, реализирал 38 попадения през сезон 2006/07. През миналия шампионат Кешерю и Марселиньо реализираха 36 попадения.