Бившият акционер на ЦСКА Емил Димитров взе отношение относно поведението на Фернандо Каранга след края на вечното дерби на 18 март (1:0). Димитров коментира и жалбата и декларацията, пуснати от Левски през тази седмица.

"Един отбор или е добър във футбола, защото е мъжки спорт, или е добър в доносите. Не може да е силен и в двете. След като ЦСКА е добър във футбола, Левски, изглежда, е добър в доносите. Трябва да се направи шампионат за отбори, които само си пишат - може изобщо да не играят. Ще е много приятно първенство", каза Димитров пред "Тема Спорт".

"Четох, че сега пак са пуснали декларация. По огромната снага на ЦСКА са се опитвали да се катерят всякакви мишки, като разни личности от някакви комисии. Стигали са долу до ноктите. Погризат-погризат и никой не ги помни после. Както и преди съм казвал - ЦСКА е голям залък и голям кокал и ще се задавите с него", добави Димитров.

"Каранга се обръща към нашата публика, всички му се радват, но явно, за да стане Лудогорец шампион, ще трябва дублиращият им отбор - тоест отборът на Левски, да сигнализира за неправилно дишане. Не е опасен само Каранга. Може и за Чорбаджийски да кажат, че не диша както трябва, а защо не и за Тиаго. Това са все хора, които не дишат правилно и могат да объркат сметките на някого. Даже може и да му дадат една траурна лента на Каранга и да си я слага, за да се радва след гол. Мишки, та мишки. Това е положението. Което куче е залаяло по ЦСКА, то е побесняло", коментира още Емил Димитров.