Треньорът Стамен Белчев не остана доволен от изявите на избраниците му в контролата срещу Струмска слава. "Червените" загубиха с 2:3 в проверката на базата в Панчарево.

"Дадохме игрови минути на момчетата, които по-рядко играят в официалните мачове, но това, което те показаха, не е това, което на мен ми се иска", коментира Белчев след мача.

Белчев се надява Жеан Бланко да успее да замести наказания за мача с Ботев Пловдив Фернандо Каранга. "Най-вероятно Бланко ще замести Каранга. Бланко работи много в тренировъчния процес и по време на мачовете. Трудно някой ще запълни празнината оставена от Каранга, но ще направим всичко възможно да не се усети".

"Няма нужда от тази истерия около Каранга. Не го оправдавам, имах разговори с него. Той няма нищо против никого с тези жестове, просто плод на емоция след головете му. Миналата година пак правеше този жест, но тогава никой не обръщаше внимание и не го наказаха, а сега явно пречи на някой", каза още Стамен Белчев.

Треньорът е на мнение, че португалецът Укра още е далеч от оптималното си физическо състояние. Укра игра срещу Струмска слава, но явно ще почака още за дебют в официалните мачове. "Укра е много опитен футболист, но му трябва още време, за да влезе в оптимална форма", каза Белчев.