Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи група от 21 футболисти за лагера преди мача срещу Лудогорец. 

Тимът пътува тази вечер за Албена, където ще се подготвя за двубоя от 28-ия кръг на Първа лига. Той ще се играе в петък (6 април) от 17:00 часа на "Лудогорец арена" в Разград.

От групата отсъства единствено контузеният Георги Китанов. В четвъртък (5 април) в 10:30 часа част от футболистите и щаба на ЦСКА ще гостуват на кмета на Каварна Нина Ставрева, която е голям привърженик на отбора.

След посещението в общината, играчите и треньорите ще зарадват децата в Целодневна детска градина "Здравец", като им подарят топки и календари с автографи.

От детската градина армейците ще отидат на стадион "Калиакра", където ще поиграят футбол с част от футболните таланти в града.

ЦСКА ще дари фланелка с автографи за благотворителен търг, средствата от който ще отидат за стипендии на млади спортисти от Добрич.

Групата на ЦСКА за лагера: Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Станислав Манолев, Стойчо Атанасов, Александър Дюлгеров, Николай Бодуров, Жеферсон Телес, Александър Барт, Божидар Чорбаджийски, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Кристиян Малинов, Раул Лое, Тиаго Родригес, Роланд Алберг, Енрике Рафае, Укра, Едвин Джеси, Кирил Десподов, Жан Бланко, Фернандо Каранга.