Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов ще виси до последно за вечното дерби в сряда. Той е с контузия в ребрата и вчера отново не тренира на пълни обороти. Малинов има огромно желание да излезе в реванша срещу Левски, като е заявил, че е готов да играе на инжекции, дори и да го боли. Крайната дума обаче ще има медицинският щаб.

След тренировката на отбора вчера проблемното място на Малинов е било наложено с лед и състоянието му на този етап не е добро. Ако петричанинът не се възстанови за двубоя с Левски, вътрешни халфове ще са Пинто и Лое. Португалецът получи почивка срещу Берое (1:1), а в стартовите 11 вместо него попадна Вальо Антов, който си партнираше с Лое.

Крилото Кирил Десподов пък няма да играе срещу Левски. Вчера той премина поредните прегледи на контузения си глезен, но резултатите не са били никак обнадеждаващи. На този етап медицинският щаб е категоричен - Десподов не може да излезе титуляр срещу Левски.

Дори и крилото по някакъв начин да бъде вдигнат за реванша, той ще е резерва. По-вероятно е обаче Десподов да остане извън групата. При това положение като дясно крило се очертава отново да играе Манолев. Той е фаворит за поста, тъй като другата опция - Едвин Джеси, не е готов да излезе като титуляр.

Доскоро той се възстановяваше от травма в глезена и макар да се завърна на терена срещу Берое, все още се оплаква от леки болки. Джеси избягваше да влиза в единоборства в Стара Загора. При положение че Манолев е дясно крило, то бек по същия фланг отново ще е Дюлгеров. Като ляв краен бранител пък се завръща Жеферсон, който изтърпя 1 мач наказание. Крило отляво ще е Енрике.

Дилема около стартовите 11 реално има само за двойката централни защитници. Единият със сигурност ще е Бодуров, а за негов партньор се избира между Барт и Чорбаджийски. Проблемът при французина е не доброто му физическо състояние, което едва ли ще му позволи да издържи пълни 90 минути в оптимална кондиция.