Футболен Клуб Централен спортен клуб на армията 1948 има сили да се противопостави на Ботев (Плодвив), но купата не е приоритет за "армейците", заяви изпълнителният директор на втородивизионния тим Добрин Гьонов.

Той добави, че целта на тима е през следващия сезон да играе в Първа лига и обясни, че вратите на този клуб са винаги отворени за феновете на "червените", подкрепящи ЦСКА на Гриша Ганчев. "Ако те дойдат при нас ще се обединим"

"Ние играе за победа във всеки мач. Мисля, че имаме възможности да се противопоставим на Ботев. Ние сме отбор, който има доста нови попълнения. Гледаме за следващия мач и до този с Ботев има доста време. Ако отборът успее да се напасне, аз съм сигурен, че ще бъдем един от силните отбори в първенството", каза Гьонов след жребия.

"Гледаме мач за мач. Всеки двубой е ценен и искаме да го спечелим. Приоритетът ни е да се върнем в "А" група и може би това ще има тежест, но със сигурност няма да излезем срещу Ботев на по-малко от 100 процента от възможностите ни", добави изпълнителният директор на втородивизионния тим.