Десет футболисти от първия отбор на ЦСКА получиха повиквателни за лагерите на националните отбори, които започват другата седмица информираха от "червения" клуб.

Селекционерът на мъжкия национален отбор Петър Хубчев повика Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Кристиян Малинов и Кирил Десподов за предстоящите мачове от Лигата на нациите срещу Кипър и Норвегия. Двубоят срещу Кипър е на 13 октомври в София, а срещу Норвегия лъвовете ще се изправят на 16 октомври в Осло.

Двама представители ще има ЦСКА в състава на България U21. Ангел Лясков и Стойчо Атанасов ще бъдат на разположение на селекционера Антони Здравков за евроквалификациите със Словения и Люксембург.

Селекционерът на България U19 Ангел Стойков повика Валентин Антов за лагер, по време на който тимът ще изиграе две контроли с Кипър в Благоевград на 10 и 14 октомври.

Трима футболисти на ЦСКА ще са част от съставите на своите национални отбори за квалификационни мачове за Купата на африканските нации през 2019 година в Камерун.

Най-новото попълнение в отбора - Али Соу, ще бъде част от тима на Гамбия за два мача срещу Того на 12 и 16 октомври.

Жоржиньо получи повиквателна за националния отбор на Гвинея-Бисау за два двубоя срещу Замбия на 10 и 14 октомври. Стивън Перейра ще помага на своите сънародници от Кабо Верде в мачовете срещу Танзания на 12 и 16 октомври.