Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович говори на летище "София" преди заминаването на "армейците" на лагер в Испания. Сърбинът обяви, че червените трябва да вземат поне един от двата трофея - титла или купа. Също така специалистът е на мнение, че ако Десподов или Тиаго бъдат продадени, на тяхно място трябва да дойдат по-добри футболисти.

"Отборът трябва да се подготви добре за първенството и да направим отбор, който би трябвало пролетта да вземе един от двата трофея - купа или титла. Селекцията на един отбор е вечна. Едни футболисти се продават, други - идват. Целта е ЦСКА да направи отбор, който да изпревари Лудогорец".

"Няма голяма нужда от нови футболисти. Има добри играчи на всеки пост. Ако някой се продаде - Десподов или Тиаго, вместо него трябва да се вземе не по-лош, а по-добър футболист. Селекцията трае нон-стоп”, каза Люпко Петрович. 

“Когато бях в Литекс, Асприля бе най-добрият футболист. По това време той можеше да играе в Цървена звезда, когато стана шампион на Европа. Той е такъв футболист. В този момент той сам победи Левски с 3:0. Сега не знам къде е. Чух, че е при арабите. Сега може да не играе така, както преди".