Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори пред медиите след поражението с 0:2 от Черно море в първия му официален мач начело на "червените" след неговото завръщане.

"Да, загубихме днес, не играхме по начина, по който искахме и по начина, по който тренирахме през седмицата. Ще продължим да тренираме между мачовете и момчетата ще научат това, което изисквам от тях", каза Пенев.

"Ние дойдохме за мача с 20 футболисти, което означава, че двама отпаднаха. Не съм съгласен, че играхме слабо. Имаше моменти, в които не можахме да играем както искахме, но в други моменти се получи. Разполагахме с няколко положения, но не бяхме достатъчно убедителни, за да затворим положенията с гол."

"Ние ще работим във всяка една насока от футболната игра - има много елементи, както в нападение, така и в защита, изграждането на атаката. Всичко това ще се получи в движение, лесно няма да стане, нямаме много време, но това е ситуацията. Нито се притесняваме, нито ни е страх. Подготвяме се за следващите мачове. Този мач приключи днес, анализираме го." 

"В някои моменти бях недоволен, но в други се получи това, което тренираме. Ще анализираме мача с Черно море, трябва да си извадим поуки, защото той вече е свършил. Днес загубихме."

"Имаме директни двубои (с Лудогорец) и мачове с много други съперници, така че не бива да се отпускаме в нито един миг. За нас няма маловажни срещи, както се видя и днес. Бяхме победени, но се опитахме да покажем една добра игра", каза още Любо.