Ръководството на Етър пусна в продажба билетите за мача срещу ЦСКА. Цената на входните талони е 8 лева и важи както за привържениците на "виолетовите", така и за феновете на ЦСКА. Спортно-техническият директор на "виолетовите" Стефан Атанасов заяви, че Етър няма какво да губи в мача срещу ЦСКА.

"Подготовката за мача с ЦСКА започва от сряда. Ние нямаме какво да губим в този мач и се надявам да се представим по най-добрия начин. Етър е подготвен много добре, всички футболисти са подготвени физически и тактически на ниво, показват го и резултатите. Теоретични шансове за шестицата имаме, но след всеки кръг те ту се увеличават, ту намаляват. Докато има такива, Етър ще ги гони до последно".

"Срещу ЦСКА нашият отбор ще излезе мотивиран на сто процента да покаже пред многобройните зрители, че може да играе равностойно срещу лидерите в първенството. Очаквам открит мач, в който двата отбора да се надиграват. Точно в такива мачове Етър показва истинското си лице, за разлика от срещата с Витоша, където срещу нас излизат дефанзивно".

"Там се губи красотата на футбола и затова няма и публика. Срещу ЦСКА ще бъде съвсем друго и се надявам хората да останат доволни. Само Артюнин беше контузен, но имаме уверения от лекарския щаб, че ще бъде на линия в събота. Надявам се да нямаме други проблеми, всички останали са на линия", коментира Атанасов.

"Шансовете за победа са големи, сега имаме отбор, който може да се противопостави по най-добрия начин на ЦСКА. Показахме го преди старта, когато ги бихме в София с 1:0. Ние ще спазим договорката преотстъпените Н. Колев, Гълъбов и Георгиев да не вземат участие в срещата. Но ЦСКА повече има за какво да се притеснява, отколкото Етър".

"Имаме достатъчно равностойни футболисти, всички показват, че имат израстване и развитие. Всички отбори преди нас в класирането са добри, Черно море би Лудогорец и ЦСКА. Имаме сериозна конкуренция, отборите преди нас са с голям опит, традиции и бюджети. В началото на сезона малко са допускали, че Етър ще се бори за шестицата. Нашето моментно състояние трябва да радва хората", каза още Стефан Атанасов.