Нападателят на ЦСКА Али Соу заяви, че старши треньорът Любослав Пенев налага различна постройка на игра и изисква от играчите да играят повече с топката, за разлика от есента, когато начело на отбора беше Нестор Ел Маестро. Соу реализира хеттрик за победата над Септември с 5:1 и бе избран за играч на кръга в Първа лига.

"Нестор Ел Маестро и Любо Пенев са много различни. Ел Маестро е чудесен треньор. Любо Пенев ни показва повече от това, което той иска да види от нас на терена. Сега се чувствам по-комфортно отпреди, защото играя по-често. Любо Пенев иска да играем повече с топката. Най-добре се чувствам да играя с Джеси. Харесвам неговия стил. Разбираме се отлично на терена. Надявам се да направим добър тандем и да бъдем успешни", коментира Али Соу. 

"Опитвам се всеки ден да подобрявам играта си и да бележа повече голове. Доста е тежко в българското първенство, но ми харесва. Със съотборниците се подкрепяме. Пристигнах в ЦСКА последен от новите попълнения в началото на сезона и ми трябваше време да свикна със съотборниците ми и с обстановката. Трансферът на Мауридес не е оказал ефект върху мен. Радвам се, че играч на ЦСКА направи такъв трансфер. Това ме мотивира да давам още повече от себе си. Единствената ми цел е да подобрявам играта си и да помагам на отбора", каза още Али Соу.