От далечен Казахстан Стойчо Младенов даде интервю за сайта Букмейкър Рейтинги, говорейки по доста теми, но най-вече за любимия си ЦСКА. Младенов обяви категорично, че ЦСКА трябва да се бори основно за шампионската титла, а кщупата на България е утешителна награда. 

"Купата на България никога не е била от такова голямо значение за ЦСКА, купата винаги е била утешителна. Ние никога не сме се примирявали с този трофей. Мен и моето поколение специално така са ни възпитавали. ЦСКА трябва да побеждава и да става шампион с цената на всичко. А не да се правят изказвания, че не е задължително да станем първи, че може да вземем купата… Няма такъв филм, в ЦСКА са ни възпитавали победа и само победа".

"Ако ЦСКА не стане шампион, винаги сме го приемали като провал, като трагедия. Не може да принизяваме нивото на ЦСКА към всички останали клубове. ЦСКА винаги трябва да бъде на върха с цената на всичко. Този манталитет на победител никога не трябва да угасва в редиците на ЦСКА".

"Трябва да се даде пълен спортно-технически картбланш на треньора и второ – надявам се ЦСКА да надгради пунктовете, които са слаби и не се оправдаха тази година. Да се подменят без компромиси, защото в ЦСКА няма място за живуркане,  ЦСКА не е сиропиталище, там трябва да бъдат най-добрите във всяко отношение. На всеки едно ниво – селекционната политика, трансферната, покупко-продажбите, спортно техническата част, всичко".

Вижте тук цялото интервю на Стойчо Младенов