ЦСКА ще намали съществено цените на билетите за новия сезон. Това е станало ясно по време на срещата между феновете и собственика Гриша Ганчев, проведена във вторник вечерта.

На нея са присъствали над 50 привърженици на ЦСКА и е продължила близо час и половина. Обсъждани са били много въпроси относно процесите през настоящия сезон и бъдещето на клуба. Дискутирани са и треньорските теми, ситуацията със стадиона, селекцията и много други…

От сезон 2019/20 цените на билетите за мачовете на “Армията” в Първа лига падат почти двойно. За сектор “А” намалението ще е от 20 на 12 лева, за “В” от 15 на 8 лева и за “Г” от 10 на 6 лева.

Една от причините за това решение е ниската посещаемост на домакинските срещи през този сезон. Досегашните цени отблъскваха много от феновете, тъй като не отговарят на състоянието на стадиона.

Що се отнася до очакваното изграждане на ново съоръжение, по време на срещата между Ганчев и феновете е било потвърдено, че парите са осигурени. Както вече се писа, голяма част от тях ще дойдат от датски инвеститор.

Изграждането на новия стадион се очаква да стартира през януари 2020 година, да струва около 30 милиона евро и да продължи между 8 и 13 месеца.

На срещата е било потвърдено и намерението за продължаване на инвестициите на базата в Панчарево, където ще бъдат построени общежития за юношите.

Раздялата с Нестор Ел Маестро е била отчетена като грешка на ръководството. В тази връзка надълго е бил коментиран треньорският въпрос на “Армията”, включително и историята около Любослав Пенев.

Засегната по време на срещата онзи ден е била и селекцията, като е станало ясно каква е историята около Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Коментиран е и бюджетът на клуба.

За следваищя сезон ЦСКА ще има нова екипировка, като фланелките ще бъдат представени в края на настоящата кампания. Говорено и е за младите играчи в отбора, като са били засегнати по-обстойно Турицов, Чорбаджийски и Смоленски, който щял да бъде следващият юноша, който да се налага в състава.