Левски - ЦСКА, двубой от плейофите на Първа лига, стадион: "Васил Левски", начало: 18:00 часа.

Групата на Левски: Михайлов, Кръстев, Нганиони, Горанов, Паулиньо, Мариани, Сейдахмет, Цветкович, Унтонджи, Миланов, Рейш, Тиам, Костов, Райнов, Божинов, Ст. Иванов, Юруков, Мартин Д. Петков, Томислав Папазов

Вероятен състав на ЦСКА: Черниаускас, Турицов, Чорбаджийски, Томаш, Бикел, Пинто, Антов, Тиаго, Евандро, Жоржиньо, Соу

Прогноза на Gol.bg:

До момента Левски записа две победи над ЦСКА, а третата среща завърши при равенство 0:0. В събота "сините" записаха изключително драматично равенство 1:1 като гост на Лудогорец. 

Мачът беше равностоен и изпълнен с положения, като и двата отбора могат да съжаляват, че не успяха да откраднат трите точки. Уви, спорните съдийски решения бяха също сред акцентите в двубоя.

Благоприятен развой днес ще остави "червените" на втората позиция, което би донесло поне минимална утеха на феновете на 26-кратните шампиони на България. Лошата новина от лагера на "сините" е, че топ реализаторът им Станислав Костов не е възстановен напълно от контузия и може да не започне мача.

ЦСКА допусна поредица от грешни стъпки и формата на отбора е на приливи и отливи през целия сезон. Откакто Любослав Пенев бе уволнен, "армейците" показват типичната за отбор на Любко Петрович пестеливост в играта си, но постигат желаните резултати. 

В последните три кръга регистрираха две много важни победи над Берое и Черно море като гости и едно равенство с Лудогорец в София, а това определено са добри резултати.

"Червените" все още са в борбата за титлата в Първа Лига, след като изостават само с точка зад Лудогорец, два кръга преди края на шампионата. Загуба за ЦСКА е контузията на капитана Николай Бодуров. Все пак е вероятно защитникът да стисне зъби и да излезе за този ключов мач.

Прогноза: Левски - ЦСКА 1:1