Левият бек на ЦСКА Жеферсон даде дълго интервю за бразилската медия „0 Tempo” в рубриката "Около света". Бранителят говори за ситуацията в отбора в навечерието на решителните сблъсъци от последния кръг.
 
"Предстои ни много важен двубой, който трябва да спечелим, за да станем шампиони, и да се надяваме, че Лудогорец ще се провали в своята среща.
 
Лошото е, че стигнахме до ситуация, в която нещата не са изцяло под наш контрол. Ключовият момент беше дузпата, която изпуснахме в прекия ни двубой с Лудогорец. Ако тогава бяхме вкарали, сега щеше да е много по-различно", заяви Жеферсон.
 
"Имам договор с ЦСКА за още една година - до лятото на 2020-а. Рядко планирам в перспектива какво ще правя. Каквато е волята на Господ, аз ще я приема. Този въпрос го оставям на своя агент.
 
ЦСКА има желание да преподпиша. Ще седнем, ще говорим и ще видя какво ще е предложението. Разбира се, може да се върна и в Бразилия, където е семейството ми, имам дете там. Но този въпрос ще бъде решен на по-късен етап - след като приключи първенството", каза Жеферсон.