ЦСКА ще играе контрола с австрийския шампион РБ Залцбург на 3-и юли, съобщават от клуба на официалния си уебсайт. Вицешампионите ще започнат лятната си подготовка на 9-и юни на базата в Панчарево, след което предвиждат лагери в Тетевен от 10-и до 18-и и в австрийския планински регион Капрун от 20-и до 4-и юли.

"След заслужена почивка, футболистите на ЦСКА се събират на базата в Панчарево на 9 юни и ще започнат усилена подготовка за новия сезон. Отборът ни ще проведе две лагера - в Тетевен от 10 до 18 юни, а на 20 ще отпътува за двуседмичен престой в Австрия. Армейците ще отседнат в луксозен хотелски комплекс в планинския регион Капрун", пишат от клуба.

"По време на подготовката в алпийската страна ЦСКА ще изиграе 4 контроли срещу известни европейски клубове, с които ръководството преговаря в момента. Засега официално е потвърден приятелски мач срещу шампиона на Австрия Ред Бул Залцбург. Проверката ще се състои на 3 юли", продължават "червените".

"Червените ще се приберат в София на 4 юли. Допълнително ще се прецени дали тимът ни ще изиграе контрола на "Армията" преди старта на сезона. Първият мач от евротурнирите е насрочен за 11 юли, а в уикенда на 13-14 юли ще бъде даден стартът на Първа лига", завършва информацията.