ЦСКА води преговори с бранителя Нуно Томаш, който бе преотстъпен в отбора през пролетта. Армейците искат да задържат португалеца за постоянно, но той още не е дал отговор дали е съгласен.

Червените са се разбрали без проблеми с Беленензес, който държи правата на Томаш. Самият футболист обаче се колебаел дали да продължи кариерата си в Борисовата градина, или да остане в Португалия, където има друга опция.

23-годишният Томаш се представи на задоволително ниво с червения екип, като имаше няколко доста солидни мача. Той беше използван в центъра на защитата и като ляв бек. Предвид селекцията дотук, в случай че Томаш остане в ЦСКА, ще е опция за сърцето на ариергарда.

На този етап армейците разполагат с трима в тази зона - Бодуров, Чорбаджийски и Гълъбов, но искат още един играч, за да имат две алтернативи. Нуно Томаш записа 12 мача в първенството и 3 за купата през изминалата пролет. В тях получи само 1 жълт картон. Португалецът има и 30 участия в елита на родината си, всичките за Беленензес.