Повечето от играчите на ЦСКА заминаха за Тетевен вчера малко преди обяд. Отборът обаче тръгна в пълна секретност. От клуба дори не публикуваха информация или снимка в официалния си сайт по повод началото на първия летен лагер. Липсва и списък с футболистите.

Планирано е цялата подготовка в Тетевен да премине на тъмно, като за разлика от предходни години червените засега нямат намерение да пускат интервюта с новите си попълнения. На този етап пък главният мениджър Стойчо Стоилов и спортният директор Кристиано Джарета са останали в София заради текущите преговори с няколко футболисти. Най-вероятно двамата ще се присъединят към отбора директно за втората фаза в Австрия.

До 17 юни армейците ще имат тежки физически занимания, а на 18-и започват с контролите - срещу втородивизионния Локо ГО в Тетевен. Това е първата подготовка, която кондиционният треньор Кирил Динчев ще проведе самостоятелно. От лятото на 2016-а до март 2019-а той работеше като помощник на Томас Нойберт. Клубът обаче се раздели с немския наставник още преди изтичането на 3-годишния му договор.