Треньорът на ОФК Титоград Драголюб Джуретич изрази огромния си респект от предстоящия съперник на тима му в Лига Европа ЦСКА.

"Без никакво съмнение ЦСКА е голям клуб с огромни традиции. Спечелили са повече от 30 титли и в момента са един от четирите големи клуба в региона, заедно с Цървена звезда, Динамо (Загреб) и Лудогорец. Нашата мисия е в двата мача да им дадем отпор и да покажем, че Черна гора произвежда добри играчи".

"И да можехме да избираме, нямаше как да срещнем по-добър съперник на тази фаза от турнира. Пред нас е тежка, но не и невъзможна задача. Ако се справим с този гигант, ще напишем, нова страница в клубната история. Това е истински сблъсък между Давид и Голиат", каза Джуретич, цитиран от "Меридиан мач".

В същото време ОФК Титоград спечели с 2:1 срещу Подгорица първата контрола от подготовката си. Съперникът, който си осигури място в черногорския елит под името Младост (Лешкополие), даде сериозен отпор на тима на Джуретич, който игра с два различни състава в двете полувремена. Головете за "романтиците" отбелязаха Мамаду Менди в 8-ата минута и новото попълнение Радомир Джалович в 48-ата.