Осиек отпусна квота от 700 билета за феновете на ЦСКА за мача-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е на 1 август от 21:45 часа българско време на стадион "Градски врът".

Пропуските са с цена от 120 куни (приблизително 32 лева) и могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" в събота и неделя от 10:00 до 19:00 часа, а днес - петък следобед и началото на следващата седмица (понеделник и вторник) - от администрацията на клуба между от 9:30 и 18:00 часа.

500 от билетите ще се разпространяват в София най-късно до 18:00 часа във вторник. Непродадените ще бъдат върнати на домакините и заедно с останалите 200 билета ще бъдат пуснати в продажба на каса за български фенове в деня на мача.

В Хърватия има сериозни закони за спортните привърженици, които изискват билетите да са поименни, уточниха от "червения" клуб. Това значи, че у нас всеки желаещ ще попълни доброволно декларация за ползване на лични данни, след което имената му на латиница и номера на документа му за пътуване до Осиек трябва да бъдат вписани в билета. От клуба апелираха за разбиране и спазване на изискванията на хърватите, които са доста принципни и строги в съблюдаването на правилата.

"Допълнително ще ви уведомим за локация на касата, сектора и задължителните неща, които трябва да имате предвид за пътуването до Осиек", се казва още в съобщението на ЦСКА.