Крилото на ЦСКА Енрике Рафаел все още не е готов да се завър­не на терена, пише "Тема спорт". Очаква­ше се той да бъде кар­тотекиран за срещи­те със Заря Луганск, но това не се случи.

Възстановяването на Енрике ще продължи по-дълго от първона­чално предвиденото. Той със сигурност ще пропусне двубоите със Заря, както и този с Лудогорец в неделя. Бразилецът може да се завърне на терена най-рано в домакинството срещу Арда на 18 август.

Извън сметките на ЦСКА продължава да е десният бек Стойчо Атанасов. Той е без картотека и за Заря, както бе­ше срещу Осиек. Очаква се бур­газлията да се раздели с клуба до края на месеца, като е въз­можно да бъде преотстъпен. Под наем може да бъде изпра­тен и Гълъбов, който отново е желан от Етър, но на този етап от ЦСКА не бързат с решението.

В същото време Заря карто­текира двама нови футболис­ти. Единият е бразилският централен бранител Лацио Нунеш Виейра. Той е на 23 г. и е иг­рал 6 ниските дивизии на роди­ната си. Другият е нападате­лят Назарий Русин (20 г.), кой­то наскоро бе привлечен под наем от Динамо Киев. Той оба­че има само 2-3 тренировки с отбора и едва ли ще вземе участие в първата среща с ЦСКА.